torstai 28. tammikuuta 2016

Luomupekan horoskooppimerkit

Seuraavassa lyhyet kuvaukset Luomupekan horoskooppimerkeistä. Tunnistan niistä itseni. Mitä mieltä Sinä olet?

Horoskooppimerkkini on Skorpioni
Avainsanat skorpionista ovat: voima, vahvuus, karisma. Skorpioni on äärimmäisen lojaali ystävä, joka läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiinkin. Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta. Hän on ihminen jota ei voi vastustaa, ja jota ei voi unohtaa. Hän on erittäin voimakastahtoinen, joka tekee juuri niin kuin itse haluaa, ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Kiinalaisen horoskoopin mukaan olen Apina

Apinan vuonna syntyneet ihmiset ovat nokkelia, taikurimaisia, joustavia, erinomaisen kekseliäitä ja omaperäisiä. He kykenevät ratkaisemaan mitä hankalimpiakin ongelmia käden käänteessä. He ovat hyviä tekemään päätöksiä, mutta mielellään tukeutuvat muihin ihmisiin. Maanläheisillä Apina-ihmisillä on suuri tiedonjano ja erinomainen muisti. Apina-ihmiset ovat voimakastahtoisia. On harvoja aloja, joilla Apina-ihmiset eivät olisi menestyksekkäitä.
Apinatyypeistä Luomupekka kuuluu Puuapina-lajiin. Puuapina on tehokas, järjestelmällinen ja poikkeuksellisen tunnollinen. Hänellä on myös hyvin vilkas mielikuvitus ja aina hän koettaa hyödyntää uusia ideoita ja oppia uusia taitoja. Hänen ystävänsä ja kollegansa pitävät häntä yleensä suuressa arvossa.
Kuuluisia apinoita ovat mm.Väinö Linna, Vesa-Matti Loiri, Tauno Palo, Kari Suomalainen, Mika Waltari, Aulikki Oksanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti