torstai 16. kesäkuuta 2016

Tervetuloa Heinolan kesään!


Heinolan torilla la 2.7. 2016 järjestetään alueen kesämökkiläisille kesäasukastapahtuma. Tarjotaan kesävieraillemme tilaisuus tutustua toisiinsa ja kantaväestöön. Tori on kesällä heinolalaisten ”olohuone”. Tarjolla on mielenkiintoista ohjelmaa.

  Kesävieraiden tuomilla euroilla on iso merkitys Heinolan liike-elämälle. Heinolan Kaupunkisydän ry on tehnyt yhdessä yrittäjien ja Heinolan elinkeinotoimen kanssa tarjouksia tapahtumapäivälle ja koko heinäkuulle. Halutaan kertoa kesälomalaisille Heinolan keskustan monipuolisista palveluista ”Taivaskattoisesta Kauppakeskuksesta”. Moni ei vielä tiedä että Heinolan keskustassa on 200 yritystä, kauppaa, palvelua 200m:n etäisyydellä torilta. Esimerkkejä näistä palveluista on asiakaskirjeissä joita jaetaan juhannuksesta alkaen torilla ja mukana olevissa yrityksissä. Heinolan keskustan kahvilat ovat rakentaneet yhteisen kesäpolun kuuteen eri kahvilaan joista jokaisesta saa leiman passiin ja neljällä leimalla saa Heinolan-kassin kiitokseksi. Kannattaa poiketa kahvilla Heinäsaaressa, Vesitornilla, Satamassa, Siltasaaressa ja Harjulla.

Heinolan nähtävyyksiin ja puistoihin voi tutustua omatoimisten kiertokävelyreittien avulla, kesäpromenadit Pöllö ja Poppeli. Reitit löytyvät www.heinolankaupunkisydan.fi/kesapromenadit

Vexi Salmi ja Markku Johansson ovat aikanaan tehneet kappaleen ”Heinolan Kesä”, laulu Pekka Hartonen, jos haluat sen avulla nostattaa Heinolan kesäfiilistä, soita 050-5002009 ja tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti