perjantai 8. huhtikuuta 2016

Heinolan kylillä tapahtuu 2016


Heinolan kylät ovat mukana yhteisellä teltalla Kylämarkkinoilla 7.5. Lahden Satamassa, siellä julkistetaan mm. Päijät-Hämeen kylä 2016, Kylämarkkinat avaa Luomupekka Rusila.

Heinolan Kylät esittäytyvät myös 3.6. Heinolan torin kuukausimarkkinoilla ja kertovat Avoimet Kylät tapahtumistaan kylillä 11.6.

Heinolan Kylät ovat mukana valtakunnallisessa Avoimet Kylät tapahtumassa lauantaina 11.6. Monet kylät ovat suunnitelleen tapahtumapäivälle monenlaista nähtävää, syötävää, ostettavaa ja kerrottavaa. Heinolan turistipysäkiltä lähtee kolme linja-autoa klo 9-10 välillä, jotka kiertävät ilmoitetun aikataulun mukaan kylillä olevia tapahtumia. Linja-autoihin otetaan matkustajia ennakkoilmoittautumisien mukaan, aikataulut ovat Itä-Hämeen kesälehdessä 26.5. ja Facbookissa ” Heinolan Avoimet Kylät” .Elämysmatka on ilmoittautuneille ilmainen. Viime vuonna kaikki halukkaat eivät mahtuneet linja-autoihin. Kylien tapahtumiin voi tietysti mennä myös omilla kyydeillä. Toivomme myös kesä-asukkaiden runsasta osanottoa.

Seuraavat kylät ja kohteet ovat jo ilmoittautuneet mukaan Avoimet Kylät tapahtumaan: Vierumäki, Heinola kk, Lusi, Tuusjärvi, Marjoniemi,  Pääsinniemi, Paaso, Jyränkö,  Rihu, Tähtiniemi-Apajalahti, 

Heinolassa järjestetään 9-11.9. valtakunnallinen LOKAALI- kylätapahtuma, jossa mm. julkistetaan vuoden kylä 2016. Heinolan kylät esittäytyvät vieraille Heinolan torilla 10.9. Esitämme vieraille ja Heinolan kyläläisille myös Apulannan elokuvan ”Teit meistä kauniit” 9.9. klo 20. Pääjuhla on VPK-talolla 11.9. klo 11. Kahvila torissa on taidenäyttely ”Vanhaa Heinolaa”. LOKAALI tapahtuman pääjärjestäjä on Suomen Kylätoiminta ry ja Päijät-Hämeen kylät ry
Tapahtumien järjestelyjä tukevat Heinolan elinkeinotoimi ja Syrjälä-rahasto ja Heinolan Kaupunkisydän ry


Lisätietoja 050-5002009/Luomupekka Rusila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti