Makujen
Messujen palaute
Ensimmäiset
Makujen Messut Mukkulan kartanon kauniissa puistossa oli hyvä alku perinteelle.
Positiivisia asioita sään lisäksi olivat yhteistyö Koulutuskeskus Salpauksen
kanssa, näytteilleasettajien ryhmittely teemoittain, Lastenmaa, Laituritanssit,
Viinikylä, Kalatori ja Villiyrtit. Kehittämisehdotuksiani ensi vuodelle;
paikallisia pienpanimoita ja viinitiloja lisää, kuten Pihamaa, paikallinen
mylly, kuten Vääksy tai Vuolenkoski, paikallisia pienleipomoita lisää,
luomutuotteiden kasvattajia lisää, perunan, juuresten ja vihannesten tuottajia
eli syksyn satoa. Kokonaisvaltaista yrityksen tuotteiden esittelyä, Meronen
paistoi vain yhtä makkaraansa. Ok Hämeenmaa voisi järjestää lavalla keskustelun
ruoan hinnasta ja lähiruoan merkityksestä. Kartanon tilojen esittelykierros voisi
olla pari kertaa päivässä. Tapahtumaa voisi ennakkoon esitellä myös Lahen torin
lavalla, musiikkiesityksen lomassa sekä Hämeenmaan toimipaikoissa. Rannassa lähikalan ongintakilpailu. Asiakkaat voisivat äänestää parhaan
näytteilleasettajan, äänestäjien kesken arvotaan Kartanon hotelliviikonloppu.
Eräs suurtalousemäntä kertoi tiimilleen mitä lähiruoka on: Lähiruoka on kuin paratiisi, lähiruoka on kuin satumaa, Lähiruoka on kuin taide, Lähiruoka on kuin löytöretki, Lähiruoka on kuin rakkaus, Lähiruoka on kuin kuolemattomuus.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti