keskiviikko 23. syyskuuta 2020




MuuttoKummi auttaa

Kaikki tutkimukset ja selvitykset, varsinkin koronan jälkeen, kertovat maaseudun arvostuksen ja vetovoiman kasvusta. Jopa stadinkundi Pekka Saurista tuli etätöissä maaseudun fani, ”lantapaukku”. Miten tätä asennemuutosta hyödynnetään? Heinolassa, Suomen kauneimmassa pikkukaupungissa, päätettiin helpottaa Heinolaan muuttoa. Samalla tavalla kuin aikanaan S-kaupassa helpotettiin asiakkaan ostamista. Ensin helpotetaan pääkaupunkiseudun senioreiden muuttoa ja kun uudet, terveet koulut valmistuvat helpotetaan lapsiperheiden muuttoa.

Heinolaan muuttoa helpottava paketti on:

1.    www.heinola.fi sivuilta löytyy Heinolan mahtava palvelutarjonta

2.    Heinolan yli 250 asuntovaihtoehtoa selviävät osoitteesta

www.oikotie.fi ja www.etuovi.fi. Keskimäärin kerrostaloneliöt maksavat Helsingissä noin 4000€/m2 ja Heinolassa 1500€/m2. Vuorattavia palveluasuntoja löytyy Jyränkölän Palvelukodeista p.044 797 2458

3.    Luotettava remonttifirma Heinolasta löytyy Fonecta/haku/remonttipalvelu-Heinola

4.    Edullinen ja luotettava muuttopalvelu löytyy www.muuttomaailma.fi

5.    Jyränkölän kouluttaman MuuttoKummin voi tilata p.0445127899. Auttaa muuttojärjestelyissä ja uuteen kotikaupunkiin tutustumisessa

6.    Muutama yrittäjä tarjoaa tervetulosetelin joka oikeuttaa 10% etuun ensimmäisestä ostoksesta, palvelusta

MuuttoKummi-paketin markkinointi

Vihtori Koskinen on haastatellut lähivuosina Heinolaan pääkaupunkiseudulta muuttaneita senioreita. Esittelyvideot tulevat näkymään Heinolan kaupungin, Jyränkölän ja kiinteistövälittäjien sivuilla. Lisäksi facebookissa ”Heinolan Kuuttokummi” sivuilla. Lisäksi tarjotaan yhteistyötä pääkaupunkiseudun eläkeläisyhdistyksille, vierailemalla kokouksissa tai lähettämällä esitteitä jne. On myös A4 taitettu esite MuuttoKummi-paketista ja sitä jakavat mm. Heinolan kiinteistövälittäjät ja Heinolan kesäteatteri. Uskomme että kun ensimmäinen muuttokuorma tulee MuuttoKummin johdolla, paikalla ovat myös median edustajat.

MuuttoKummi-hanketta hallinnoi Jyränkölän Seklementti ry ja mukana ovat Heinolan kaupunki ja Suomen Luomupekka Oy. Hanketta rahoittaa Päijänne Leader. Hankkeen toiminta-aika on 1.6.2020 – 31.5.2021. Hankkeen käynnistäjä on Luomupekka Pekka Rusila.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti