perjantai 1. toukokuuta 2020

Aja keskustan kautta takaisin moottoritielle






Heinolan keskusta potee asiakasvajausta. Samaan aikaan Heinolan kohdalla moottoritiellä liikkuu kymmeniä tuhansia asiakkaita joista osa poikkeaa Citymarkettiin ja osa ABC:lle, Heilaan, Tokmanille. Tavoitteena on näista poikkeavista asiakkaista saada vaikka joka sadas ajamaan keskustan kautta takasin moottoritielle ja hyödyntämään keskustan palveluja ”Taivaskattoisen Kauppakeskuksen palveluja” Torilta kävelyetäisyydellä on lähes 200 yritystä,palvelua.

Ratkaisuna tähän on ABC:ltä ja Citymarketista pois ajavien näkökenttään tulevat LED-valotaulut joissa on pelkistetty opastekartta, ajo-ohje ja Heinolan keskustan yrittäjien mainoksia. Mainoksien hinnat per yritys on puristettu edullisiksi pienyrityksille. Ainakin seuraavat palvelut voisivat saada asiakkaan ajamaan keskustan kautta: Lelukauppa, Urheiluliike,Kenkäkauppa,Kukkakauppa,Rautakauppa, Ruokakaupat (K,S,Lidl), Ruokaravintolat, kahvilat, hotellit, kirpputorit, kesätori jne.
ABC:lle taulu asennettiin 29.4.2020 ja Citymarketin taulu pystytetään myöhemmin.
Samanlaiset opaskartat tulevat Vapun jälkeen Citymarketin käytävälle ja ABC:n sisääntulon viereen. LED-taulut asentaa ESA Digital Oy ja mainospaikat myy Tero Viinikainen. Näitä tauluja ei tehdä verorahoilla, kaupunki saa jopa pientä vuokraa.
Toivon että keskustan yrittäjät hyödyntävät nämä välineet. Yhdessä olemme enemmän.
Monen vuoden työni näiden taulujen-opasteiden eteen tuottaa nyt tulosta. Kiitos tukijoilleni, yhteistyökumppaneille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti