perjantai 12. tammikuuta 2018

EU:ta ei johdeta, se ajelehtii

EU:n ylin johto ehdottaa jäsenmaille jäsenmaksujen nostoa Britanian lähdön seurauksena. Tätä ei Suomen pidä hyväksyä. Britanian lähtö jättää EU:n budjettiin noin 10-11 miljardin euron vajauksen vuosittain. EU:n byrokratiaa pitää karsia, rakenteita purkaa ja johtamista terävöittää. EU:n virkamiehet kyllä käyvät jäsenmaita neuvomassa ja vaatimassa taloutta kuntoon, mutta eivät saa omaa talouttaan tasapainoon.

EU:n parlamenttia tulee pienentää Britanian lähtijöiden määrällä. Tukien maksu lopetettava niille jäsenmaille jotka eivät toteuta yhdessä sovittuja pelisääntöjä, siksi ajaksi kun palautuvat ruotuun (esim.Puola,Unkari). Lopputili  niille virkamiehille  jotka suunnittelevat esimerkiksi että Suomessa ei saa myydä käyriä kurkkuja, Suomessa ei saa saunoja lämmittää puilla,Suomessa ei saa käyttää tervaa jne. EU:n pitää keskittyä isompiin asioihin. Esimerkiksi vuosia sitten on ehdotettu että Afrikkaan perustetaan toimivia pakolaiskeskuksia joista voidaan harkitusti ottaa pakolaisia euroopan maihin. Mitään ei ole tapahtunut. Hallitsematon pakolaistulva kasvaa ja salakuljettavat putsaavat pakolaisilta viimeisetkin rahat. Osa hukkuu Välimereen.

EU:n ei kannata haikailla laajentumista, eikä liittovaltiota eikä yhteistä budjettia ennenkuin EU:n oma ja jokaisen jäsenmaan talous on turvallisella tasolla ja kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjä.Näyttää siltä että ylimmät virkamiehet ja parlametti elävät kulpassa, he eivät tunnista mitä lattiatasolla tapahtuu. Raha sokaisee. He nostavat ylisuuria palkkoja ja odottavat mahtavia eläkkeitä ja luulevat että vain he siellä Brysselissä osaavat ratkaista euroopan ongelmat.Työteho ja tulokset ovat heikkoja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti