sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Papalla on asiaa

  
Lapsenlapseni Salla ja Pyry
                                                                                                                                                             1.Kehittäkää ja käyttäkää sosiaalisia taitoja. Hampaiden kiristely, takanapäin haukkuminen ja vihapuhe eivät ratkaise ongelmia. Luulo ei ole tiedon väärtti. Toivon että Teillä on tiedonjano.  Ongelmat ratkaistaan puhumalla, nokatusten, oikean tiedon pohjalta.

2.Olkaa rehellisiä. Töppäykset, virheet kannattaa tunnustaa heti, kun aika kuluu, ongelmat mutkistuvat. Oppikaa epäonnistumisista ja palautteista. Palaute on hyvä kehitysmoottori, itselle ja yritykselle. Anteeksi, kiitos ja hymy ei maksa mitään mutta saa aikaan paljon myönteistä.

3.Terveyden paras vakuutus on säännöllinen liikunta, se on ennaltaehkäisyä. Kokemuksesta voin kertoa että liikunta auttaa myös paremmin selviytymään työtehtävistä. Tietysti myös se mitä syöt vaikuttaa terveyteen. Puhdas, kotimainen lähiruoka, luomuruoka on parasta. Myös positiivinen elämänasenne auttaa, itse olen sillä selättänyt vakavat sairauteni. Olette jo oikealla tiellä.

4.Kunnioittakaa ja arvostakaa vanhempia ihmisiä. He ovat työllään rakentaneet tämän maan, jonka he aikanaan jättävät Teidän sukupolven hoidettavaksi. Minun isäni on taistellut sodassa viisi vuotta Suomen itsenäisyyden puolesta. Suomi on hyvä isänmaa.

5.Kehitystä ei tapahdu ilman muutosta. Te joudutte elämässänne kohtamaan jatkuvaa muutosta. Työpaikka ja työnkuva muuttuu monta kertaa. Tarttukaa aina muutokseen myötäotteella. Ajatelkaa aina ensiksi niitä myönteisiä asioita mitä tulevaan muutokseen liittyy. Menestystä.


Rakkain terveisin Pappanne, Luomupekka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti