lauantai 20. huhtikuuta 2019

Infotaulu ohjaa Heinolan keskustaan


Puhutaan että Heinolan keskusta kuihtuu. Kyllä, jos mitään ei tehdä. Moottoritietä virtaa tunnissa tuhansia autoja molempiin suuntiin. Osa niistä poikkeaa Vuohkallion kauppakeskukseen ja osa Citymarkettiin, tulevaisuudessa Citymarket-Prismaan. Meidän pitää houkutella nämä moottoritieltä poikkeavat ajamaan keskustan kautta takaisin moottoritielle. Tässä yksi vaihtoehto:
Vuohkalliosta ja Citymarketissa pois lähtevien reitille pystytetään oheisen kuvan mallin mukainen, sähköinen infotaulu. Jos asiakas ajaa taulun ohi esimerkiksi klo 17 taululla kerrotaan mitkä liikkeet palvelevat vielä keskustassa jne. Tämä myös kannustaa keskustan liikkeitä muuttamaan aukioloaikoja yhtenäisemmäksi ja asiakasystävällisemmäksi. Lisäksi taululla on mainoksia ja tapahtumailmoituksia.
Taulun voisi pystyttää keskustan yrittäjien hallitsema Kaupunkisydän ry. Taulun hoito ja mainosten myynti annettaisiin vuokraa vastaa mainosalan yritykselle ja vuokralla yhdistys lyhentäisi taulujen pankkivelkaa.

13.5.2019 Tämä idea on menossa eteenpäin. Rahoittaja, toteuttaja löytynyt. Sijoituspaikat löydetty yhteistyössä kaupungin kanssa. Lupa-anomukset vetämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti