Porvoo on yksi Suomen johtavista ruokakaupungeista. Tällä hetkellä siellä hyödynnetään luomua-ja lähiruokaa. Kolmatta kertaa ravintolat järjestävät suosittua SMAKU Porvoo tapahtumaa 13-25.8. Viikon aikana jokaisesta mukana olevasta ravintolasta voi käydä maistamassa ravintolan oman Signature dish -annoksen viiden euron hinnalla. Porvoo on edelläkävijä tässäkin asiassa. Tätä sapluunaa voi tietysti hyödyntää muuallakin. Tässä muutamia askelmerkkejä:
1.Selvitä lähialueesi (noin 30-40km säteeltä) lähiruokatuottajat, lähiruokajalostajat
2.Valitse niistä ne tuoteet jotka sopivat Sinun ravintolasi liikeideaan
3.Tee yhteistyösopimus tuottajan, yrittäjän kanssa
Tällä konseptilla hyödynnät kasvavaa trendiä ja erottaudut kilpailijoista, massasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti