tiistai 27. joulukuuta 2016

Hei,hei,hei Heinola


Tulin synnyinkaupunkiini reilu kymmenen vuotta sitten paluumuuttajana, oletin asuvani täällä loppuelämäni. Muutto on nyt kuitenkin edessä. Muutan lähemmäksi lapsiani ja lapsenlapsiani. Heinolan ilmapiiri ja hyödyntämättömät mahdollisuudet ahdistaa. Tulin kotikaupunkiini ”reppu” täynnä kehittämisideoita maailmalta. Valitettavasti suurin osa niistä ei päättäjille kelvannut. Kotikaupunkini kuihtuu.  Ne ideat jotka ovat toteutuneet, piti viedä itse jääräpäisesti eteenpäin, luottamusmiesten tuki oli olematonta. Kiitos sadoille talkoolaisille jotka olitte mukana toteuttamassa yhteisiä tapahtumia ja hankkeita.

Toivon kuitenkin että kehitätte ja pidätte hyvää huolta ”lapsistani”: Heinolan KaupunkiSydän ry, Lähiruokatori-ravintola Heila, Suomen Joulupuukaupunki (yli 200 valaistua puuta), kansainväliset jääveistokisat, lasten lumi-jääpuisto, liukurilaskun MM-kisat, hiekanveistokisat, puuveistokisat, Pöllö ja Poppeli promenadit, Taivaskattoinen Kauppakeskus, Korttelitori, Avoimet kylät, Siltojen Martat ry, Sepäntähti ry.

Käyttämättömät ja hyödyntämättömät kehittämisideani vien ”repussani” uudelle kotipaikkakunnalle. Toivon että siellä kehittämisilmapiiri on suotuisampi.

Muistakaa että Heinolan suuntaa voidaan vielä muuttaa seuraavissa kunnallisvaaleissa. Nykyisiltä päättäjiltä puuttuu näkemys tulevaisuuteen ja rohkeus tehdä rakenteellisia päätöksi ä. Se tuli viimeksi esiin ehdotetussa hallintouudistuksessa, mitään ei haluta muuttaa. Tarvitaan uutta verta.

Kehitystä ei tapahdu ilman muutosta ja yhdessä olette enemmän!

Kiitos yhteistyökumppaneilleni, tukijoilleni, naapureilleni, ystävilleni
Luomupekka Rusila


jk. Käytän ensi vuonnakin Heinolan hyviä terveyskeskuksen ja parturin palveluja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti